Food Bait ja Blue Products -projektien tuotekehityksessä mukana olleita tuotteita oli maistatuksessa,
 |
Messuosastolla Nanna Rintala,
Nina Alkava ja Katja Marttunen. |
esittelyssä ja kuluttaja-arvioinnissa kolmen vilkkaan messupäivän ajan Kauhajoen ruokamessuilla Hämes-Havusessa viime viikonloppuna.
Kävijöitä puhututti osastolla vieraillessaan mm. gluteenittoman leivän maukas maku, punajuuripeston hehkuva väri ja käyttömahdollisuuksien kirjo, lahnamakkara herätti muistoja lahnansyönnistä lapsuudessa ja oli myös täysin uutena konseptina erittäin kiinnostava tuttavuus. Kauramurun vähäistä makeutta ja kuusenkerkällä maustetun veden raikkautta kiiteltiin messupäivän lämpötilojen noustessa väentungoksessa.
Kuluttaja-arviointeja keräsimme kolmen päivän aikana huimat 350kpl, joten arviointikopeissamme meinasi välillä olla jopa ruuhkaa. Kiitos kaikille aikaansa arviointiin käyttäneille ja tärkeille mielipiteille tuotteista!
Ruokamessuseminaarissa "Narinajuustoa ja karviaishilloa" käsiteltiin musiikkia ja ruokaa
 |
Seminaaripuheenvuorossa
Anu Hopia. |
moniaistisen kokonaisuutena. Puhujana oli myös projektiemme tutkimusjohtaja Anu Hopia, sekä monista projekteista tuttuja yhteistyökumppaneita: Taideyliopiston Sibelius Akatemian Heikki Uimonen, Juurella-ravintolan keittiömestari Jani Unkeri sekä Sound Acesin musiikkituottaja, muusikko Sami Silén. (kuvassa vasemmalta oikealle)
Messuarvonnan suoritamme perjantaina 7.9., jonka jälkeen otamme voittajaan yhteyttä ruokapalkinnon toimittamista varten. Pidetään jännistystä yllä siis vielä hetken verran!