Messuosastolla Nanna Rintala, Nina Alkava ja Katja Marttunen. |
Kävijöitä puhututti osastolla vieraillessaan mm. gluteenittoman leivän maukas maku, punajuuripeston hehkuva väri ja käyttömahdollisuuksien kirjo, lahnamakkara herätti muistoja lahnansyönnistä lapsuudessa ja oli myös täysin uutena konseptina erittäin kiinnostava tuttavuus. Kauramurun vähäistä makeutta ja kuusenkerkällä maustetun veden raikkautta kiiteltiin messupäivän lämpötilojen noustessa väentungoksessa.
Kuluttaja-arviointeja keräsimme kolmen päivän aikana huimat 350kpl, joten arviointikopeissamme meinasi välillä olla jopa ruuhkaa. Kiitos kaikille aikaansa arviointiin käyttäneille ja tärkeille mielipiteille tuotteista!
Ruokamessuseminaarissa "Narinajuustoa ja karviaishilloa" käsiteltiin musiikkia ja ruokaa
Seminaaripuheenvuorossa Anu Hopia. |
Messuarvonnan suoritamme perjantaina 7.9., jonka jälkeen otamme voittajaan yhteyttä ruokapalkinnon toimittamista varten. Pidetään jännistystä yllä siis vielä hetken verran!