Ajankohtaista

Syksyn 2018 työpajat:

Syksyllä 2018 Blue products järjestää tuotekehitystyöpajoja Turussa, sekä Creative Cooking -työpajan Vaasassa yhteistyössä Turun yliopiston, Uumajan yliopiston ja Seinäjoen ammattikorkeakoulun ylläpitämän Food Bait -projektin kanssa.

Työpajojen tavoitteena on auttaa elintarvike-, ravintola- ja matkailualan yrityksiä uudistamaan tuote- tai palvelukonseptiaan entistä kannattavammaksi asiakasnäkökulma huomioon ottaen. Yritysten apuna työpajoissa ja kehittämistyössä on yliopistojen ja korkeakoulujen asiantuntijoita, potentiaalisia asiakkaita sekä alan opiskelijoita. Noin kolme tuntia kestävät työpajat järjestetään Turussa (suomeksi) ja Vaasassa (på svenska). Työpajojen välillä toteutetaan yrityskohtaisia keskusteluita tuotekehityksen tueksi.

Aikataulu
: 

 
Työpaja 1: ke 24.10. ko 16.30-19.30 Turussa: Tuotteiden maku ja aistinvaraisiin ominaisuuksiin
liittyvät haasteet tuotekehityksessä, asiantuntijapuheenvuoro Sari Puputti.

Työpaja 2: ke 28.11. klo 16.30-19.30 Turussa: Kestävä kehitys, tulevaisuuden kuluttajatrendien ennakoiminen Asiantuntijapuheenvuoro Laura Forsman.

 Creative Cooking -työpaja ke 21.11.  klo 17-20 Vaasassa: Luovaa ruoanlaittoa tuotekehitystuotteista. Asiantunijapuheenvuoro Anu Hopia.

Turun työpajat pidetään Funktionaalisten elintarvikkeiden kehittämiskeskuksella, Itäinen pitkäkatu  4 A, 5 krs. 

Creative Cooking Vaasassa, Åbo Akademin opetuskeittiö, Rantakatu 2.
 
Ilmoittaudu heti mukaan osoitteeseen katja.marttunen(a)utu.fi ja tule antamaan näkemyksesi kalatuotteiden kehittämiseen!

Jokaisessa työpajassa on teoriaosuudet sekä käytännön työskentelyä tuotteiden arvioinnin parissa. 

Miksi mukaan?

Osallistuvat yritykset saavat tutkijoiden, opiskelijoiden ja ruokaharrastajien panoksen tuotekehitykseensä, sekä tutkimustietoa tukemaan omaa tuotekehitysprosessia. Tukena ovat myös yritysverkosto ja uudet kumppanuudet.

Lisätietoja ja ilmoittautumiset:
Katja Marttunen, katja.marttunen(a)utu.fi, puhelin +358 50 347 2871 TAI


Toteutuspaikat:
Seinäjoki, Ravintola Prikka, Frami E, Kampusranta 11, 60320 Seinäjoki
Turku, Funktionaalisten elintarvikkeiden kehittämiskeskus, Itäinen pitkäkatu 4 A, 5krs.
Vaasa, Åbo Akademin opetuskeittiötilat, Rantakatu 2, 65100 Vaasa




Esite sähköisessä muodossa:
https://goo.gl/Z5yU8j