Syksyn työpajoissa kehiteltyä lahnamakkaraa valmiina maistettavaksi |
Työpajat järjestetään seuraavasti:
Työpaja 1: ke 24.10
Tuotteiden maku ja aistinvaraisiin ominaisuuksiin liittyvät haasteet
tuotekehityksessä, kuluttajatutkimukset
Työpaja 2: ke 28.11.
Kestävä kehitys, tulevaisuuden kuluttajatrendien ennakoiminen
Työpaja 3: Tammikuu 2019:
Creative Cooking. Asiakaslähtöinen tuotetestaus käytännön työpajana (Paikka
ilmoitetaan myöhemmin)
Jokaisessa työpajassa on
teoriaosuudet sekä tuotteiden arviointia. Asiantuntijaosuuksista vastaavat
Turun yliopiston funktionaalisten elintarvikkeiden kehittämiskeskuksen asiantuntijat.
Työpajat järjestetään klo
16.30-19.30 osoitteessa: Itäinen Pitkäkatu 4 A, 5.krs. (Funktionaalisten
elintarvikkeiden kehittämiskeskus), Turku.
Ilmoittautuminen ja lisätiedot: Katja Marttunen, katja.marttunen@utu.fi, 050 347 2871
Työpajat järjestää
kalastuksen innovaatio-ohjelma Blue Products. Lisätietoa hankkeesta löydät
osoitteesta http://kalainnovaatiot.blogspot.com/
ja Facebook-sivultamme https://www.facebook.com/Blue-Products-1609539262443274/