Syksy on lähtenyt
käyntiin myös Blue Products -projektilla ja toimintaamme on tulossa
jonkin verran muutoksia. Tänä syksynä voit löytää meidät kolmilta eri messuilta, ja tottakai myös työpajatoiminta alkaa lokakuun alussa.
Aloitamme tapahtumakauden Kauhajoen ruokamessuilta, jotka pidetään 31.8-2.9. Hämes-Havusessa Kauhajoella. Olemme ohjelmateltan osastoilla 90 ja 95 arvioittamassa innokkaille kotikokkaajille lahnamakkaraa, jota Pesma on keväällä hionut työpajoissamme. Lisäksi pisteeltämme löytyy tietenkin myös yhteistyöprojektimme Food Bait ja heidän yrityksiensä tuotteita.
Seuraavaksi suuntaamme Ruotsiin Uumajan Smakfestivaleneille syyskuun puolessa välissä (13.-16.9.) esittelemään ruotsalaisille meidän tuotteitamme. Mukana Ruotsissa on koko Food Baitin poppoo ja meiltä Blue Productsilta Sandra ja Susanna esittelemässä kahta tuotetta (lahnamakkara ja suomalaisista aineksista tehty röra). Food Baitin projektikumppani Uumajan yliopisto on vetovastuussa osastostamme Uumajassa.
Lisäksi esittelemme koko Blue Products -innovaatio-ohjelmaa Turun ruoka- ja viinimessuilla 5.-7.10. ja tällöin teillä on myös mahdollisuus kuulla, mitä hankkeen muut osapuolet ovat tehneet vähempiarvoisista kalalajeista ja niiden sivuvirroista.
Aloitamme tapahtumakauden Kauhajoen ruokamessuilta, jotka pidetään 31.8-2.9. Hämes-Havusessa Kauhajoella. Olemme ohjelmateltan osastoilla 90 ja 95 arvioittamassa innokkaille kotikokkaajille lahnamakkaraa, jota Pesma on keväällä hionut työpajoissamme. Lisäksi pisteeltämme löytyy tietenkin myös yhteistyöprojektimme Food Bait ja heidän yrityksiensä tuotteita.
Seuraavaksi suuntaamme Ruotsiin Uumajan Smakfestivaleneille syyskuun puolessa välissä (13.-16.9.) esittelemään ruotsalaisille meidän tuotteitamme. Mukana Ruotsissa on koko Food Baitin poppoo ja meiltä Blue Productsilta Sandra ja Susanna esittelemässä kahta tuotetta (lahnamakkara ja suomalaisista aineksista tehty röra). Food Baitin projektikumppani Uumajan yliopisto on vetovastuussa osastostamme Uumajassa.
Lisäksi esittelemme koko Blue Products -innovaatio-ohjelmaa Turun ruoka- ja viinimessuilla 5.-7.10. ja tällöin teillä on myös mahdollisuus kuulla, mitä hankkeen muut osapuolet ovat tehneet vähempiarvoisista kalalajeista ja niiden sivuvirroista.
Lahnamakkara lisukkeiden kera |
Vielä mahtuu mukaan kehittäviä yrityksiä ja kiinnostuneita kuluttajia
Varsinainen työpajatoiminta syksyllä siirtyy pääsääntöisesti Turun seudulle ja ryhdymme tekemään yhteistyötä Innotori-hankkeen kanssa. Työpajat starttaavat siellä samalla kaavalla kuin aiemmin Pohjanmaalla, mutta käymme asiat tiivistetymmin läpi. Aloitamme syksyn yrittäjien kanssa siis brändin rakennuksella, jatkamme tuotekehityksellä ja lopettelemme työpajasarjan creative cooking –osiolla, jossa yrittäjät ja kuluttajat pääsevät kokkailemaan yhdessä. Luovan ruoanlaiton pariin pääsee loppusyksystä myös Vaasassa, sillä emme halua unohtaa jo viime keväänä mukana olleita yrittäjiä ja kuluttajia. Näistä kaikista ilmoitamme päivämäärät ja paikat myöhemmin!
Varsinainen työpajatoiminta syksyllä siirtyy pääsääntöisesti Turun seudulle ja ryhdymme tekemään yhteistyötä Innotori-hankkeen kanssa. Työpajat starttaavat siellä samalla kaavalla kuin aiemmin Pohjanmaalla, mutta käymme asiat tiivistetymmin läpi. Aloitamme syksyn yrittäjien kanssa siis brändin rakennuksella, jatkamme tuotekehityksellä ja lopettelemme työpajasarjan creative cooking –osiolla, jossa yrittäjät ja kuluttajat pääsevät kokkailemaan yhdessä. Luovan ruoanlaiton pariin pääsee loppusyksystä myös Vaasassa, sillä emme halua unohtaa jo viime keväänä mukana olleita yrittäjiä ja kuluttajia. Näistä kaikista ilmoitamme päivämäärät ja paikat myöhemmin!
Tervetuloa siis jälleen
mukaan!
Katja, Sandra, Susanna ja
Anu
Kauhajoen ruokamessut, www.ruokamessut.fi
Umeå Smakfestival, http://umeasmakfestival.se/
Turun ruoka- ja viinimessut, www.turunmessukeskus.fi/tapahtuma/turun-ruoka-ja-viinimessut/
Kauhajoen ruokamessut, www.ruokamessut.fi
Umeå Smakfestival, http://umeasmakfestival.se/
Turun ruoka- ja viinimessut, www.turunmessukeskus.fi/tapahtuma/turun-ruoka-ja-viinimessut/