16.10.2018

Creative Cooking -työpajassa pääsee ruokaideat valloilleen

Blue Productsin syksyn työpajat järjestetään pääosin Turussa, mutta käynnissä olevia tuotekehitysprosesseja ei jätetä unholaan Vaasankaan seudulla.  Tämän syksyn uusissa Creative Cooking eli luovan kokkauksen -työpajoissa pääset mm. suunnittelemaan ja kokeilemaan uusia reseptejä. Työpajoissa annat arvokkaan panoksesi elintarvikkeiden jatkokehitykseen uusien käyttöideoiden myötä. Tuttuun tapaan mukana ovat niin yrittäjät, ruokaharrastajat kuin tutkijat saman leikkuulaudan ääressä!

Creative Cooking -työpajoja järjestetään yksi kalatuotteisiin painottuen Vaasassa Åbo Akademin opetuskeittiössä keskiviikkona 21.11. klo 17-20. 

Food Bait -projektin kaksi toteutusta pidetään Seinäjoella tutussa Ravintola Prikassa Framilla ma 29.10. ja to 22.11. klo 17-20.

Syksyn ohjelmassa on lisäksi syvempi katsaus pakkauksiin Pakkausiltapäivässä 5.11.2018, sekä yhteistyössä Uumajan yliopiston kanssa toteutuva Historisk måltids kultur -webinaari, jotka järjestää Food Bait -projekti. Näihin tapahtumiin on luonnollisesti maksuton pääsy ja sinne ovat tervetulleita myös kaikki Blue Productsin yhteistyöyritykset!


Creative Cooking -työpajan paikka: Åbo Akademin opetuskeittiö, Rantakatu 2, Vaasa.
Lisätietoja ja ilmoittautumiset: Katja Marttunen, katja.marttunen@utu.fi, puhelin 050 347 2871.