11.9.2018

Hoi kaikki Turun alueella asuvat, jotka ovat kiinnostuneita kalaruuista!


Nyt on mahdollisuus päästä mukaan yritysten tuotekehitykseen. Työpajoissamme on mukana kala-alan pk-yrityksiä, joilla on kehitettävä tuoteaihio. Työpajoissa keräämämme tiedon avulla yritykset saavat apua tuotekehitykseen ja kuluttajat voivat mielipiteillään vaikuttaa millainen tuotteesta loppujen lopuksi muodostuu. Tarvitsemme siis mukaan kalaa syöviä kuluttajia, jotka ovat valmiina maistelemaan erilaisia annoksia ja ovat samalla kiinnostuneita myös asian teoreettisesta puolesta. 

Syksyn työpajoissa kehiteltyä lahnamakkaraa valmiina maistettavaksi

 

Työpajat järjestetään seuraavasti:


Työpaja 1: ke 24.10 Tuotteiden maku ja aistinvaraisiin ominaisuuksiin liittyvät haasteet tuotekehityksessä, kuluttajatutkimukset

Työpaja 2: ke 28.11. Kestävä kehitys, tulevaisuuden kuluttajatrendien ennakoiminen

Työpaja 3: Tammikuu 2019: Creative Cooking. Asiakaslähtöinen tuotetestaus käytännön työpajana (Paikka ilmoitetaan myöhemmin)

Jokaisessa työpajassa on teoriaosuudet sekä tuotteiden arviointia. Asiantuntijaosuuksista vastaavat Turun yliopiston funktionaalisten elintarvikkeiden kehittämiskeskuksen asiantuntijat.

Työpajat järjestetään klo 16.30-19.30 osoitteessa: Itäinen Pitkäkatu 4 A, 5.krs. (Funktionaalisten elintarvikkeiden kehittämiskeskus), Turku.

Ilmoittautuminen ja lisätiedot: Katja Marttunen, katja.marttunen@utu.fi, 050 347 2871


Työpajat järjestää kalastuksen innovaatio-ohjelma Blue Products. Lisätietoa hankkeesta löydät osoitteesta http://kalainnovaatiot.blogspot.com/ ja Facebook-sivultamme https://www.facebook.com/Blue-Products-1609539262443274/